Kom hem vid 12.00, passade då på att storstäda inför helgen som nu är. Så skönt att ha det som första att göra momentet tycker jag. Nu kan jag i lugn och ro fortsätta med helgen, William kommer hem strax och eftersom han ska vara hos Björn i helgen blir det väldigt lugnt här utan några planer. Hur ser eran helg ut? Ska ni göra något spännande i helgen?

Jag är grymt sugen på att testa nya Marabou Japp, men den fanns inte på Maxi igår. Vilken bra kombo! Det kände jag redan förra helgen när jag fick upp ögonen för den på Facebook.

IMG_3027.JPG

8 kommentarer

  1. Finna bara på Hemmakväll än så länge. I butik v7.
    MYCKET god 😛 Allra helst om man tar en bit och suger på den så den blir mjuk.. YUMMI!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: