Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

En lördag i januari.

Det är så den 17onde januari redan, tiden går så fort. Om ett par ynka dagar så är det en månad sedan julafton. Är det inte ganska spännande? Jag väntar på min vän Christin som ska komma hit på besök. Blir lite snack och fika, det är trevligt med sådana lördagar tycker jag. Jag gillar lördagar överlag eftersom de är helt kravlösa.

Nu ska jag plocka ur och i diskmaskinen och sedan låta dagen få en härlig och uppiggande stund. Vad ska ni göra denna lördag? Har ni fint väder? Här är det typiskt grått och kallt januariväder och igår blåste det rejält.

010En bild som inte alls har med inlägget att göra, men jag tycker den är läcker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.