IMG_3199.JPG

IMG_3200.JPG

IMG_3201.JPG

Nu ryker dem, tapeterna jag vantrivts med sedan jag flyttade hit 2006, egentligen vantrivdes jag med massor här. Men läget till stan och lägenheten är underbar, så jag har fått gjort om saker då och då. Något har jag fått gratis, annat har jag fått betala. Men ändå detta har mer och mer blivit mitt hem. Nu försvinner då dessa fula tapeter och ersätts av färg. Målaren kommer på fredag, men då jag kommer jobba imorgon och efter gå på Temafest där William går i skolan så fixade jag allt idag, det blir nu då några dagar i kaos. Men vem vet? De bör ju måla klart senast någon gång nästa vecka. Tills dessa får jag ha datorn i mitt sovrum och prylarna utspridda men sen, när allt är klart kommer jag trivas i massor i mitt hem.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: