Fynda knivar.

IMG_3205.JPGIbland ser man saker som bara är WOW det. Detta tillfälle upplevde jag idag. Inne på Maxi låg dessa knivar med urmärkta priset 100 kronor. Jag slog till och övertalade både Björn och hans mamma att passa på att köpa de också. Väl när jag scannade in så sjönk priset till 75:-, det var alltså kundklubbsrea på redan rea. Jag har ju bestämt mig för att inte handla detta år, men jag har samtidigt behov av just knivar, och Fiskars är ju av ett otroligt bra märke. En äkta brödkniv, en kökskniv och en kniv för att skala diverse olika fruktar är ju väl välkommet. Jag är helnöjd!

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: