Vilken underbart härlig film! Jag skrattade flera gånger och det var jag inte ensam om. Barn och vuxna skrattade i massor åt filmen, och den var riktigt bra gjord. Jag gillade hela storyn och den passade alla åldrar. Gillar du Disney och vill ta med ditt barn på Bio oavsett ålder så gå på Big Hero 6. Ser framemot att få köpa den på film senare under året. Den hade humor, sorg, glädje, spänning och tog upp vänskap på ett fint vis.

Vi gick dit med grannarna och det åt popcorn så klart. Vi såg filmen i 3D.

IMG_3280.JPG

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: