Känns som jag inte har hundra procent fokus på bloggandet just nu. Det kommer mer till helgen men just nu kör jag mer en lugn och uppladdningskur inför de sista arbetsdagarna innan sportlov. Det är mycket nu, och när man börjar titta på tiden får man lite panik. Nu är det först sportlov sedan jobbar man fem veckor så är det påsklov och sen är det smålov och innan man vet ordet av är det sommarlov. Mellan sportlovet och sommarlovet brukar tiden swisha förbi. Upplever ni också det så?

Idag bjöd jag på majssoppa och chili i kokosmjölk. Uppskattat av både William och Björn. Till det hade vi mjuktbröd och ost, eller som jag avokado. Riktigt gott, försöker att ha en vegetariskdag i veckan och då är torsdagar och onsdagar passande dagar eftersom det oftast är jag som står för maten de dagarna. Vi delar upp matlagningen mellan oss, Björn brukar laga på tisdagar och någon mer dag. Jag har alltid matlagning på måndagar, sen är inte matlagning det roligaste jag vet men det är helt okej när man delar på saken.

Brukar ni äta vegetariskt hemma? Är ni kanske rent av vegetarianer?

007

4 kommentarer

  1. vegetariskt är gott! 🙂 Vi har oxå ofta en eller flera dagar med vegetariskt hemma hos oss. Gott och nyttigt, och bra för miljön sägs det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: