Nya naglar.

Jag har nu fixat naglarna på daily life spa i över 1,5 år. Detta har i sin tur gjort att jag verkligen blir lite beroende. Nu har hon som fixar mina naglar varit till sitt hemland Thailand i över en månad så jag var dit idag för nya naglar igen. Blev så nöjd! Fick även en fin present från Thailand då hon fick veta att jag fyller år nästa vecka. Hur gulligt som helst! Mina fina naglar.

(null)

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Nya naglar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: