fbpx
Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Melodifestivalen och lördagsmys.

Myste ner oss i soffan och åt popcorn och testade nya marabou japp. Den var riktigt god! Melodifestivalen var väl som alltid, William gillar programmet så då tittar jag också. Haft en fin lördag tillsammans med William och även grannarna en stund.

015

019

026

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: