Visst känns det att det äntligen är februari? Nu skiner solen på dagarna och sådant fyller mig med glädje. Vi åt frukost i lugnt och ro, har tagit det lugnt och nu tänkte jag ta med William ut i solen en sväng. Runt 16:00 kommer grannarna ner hit, William och grannbarnen ska titta på film och jag och grannen ska prata och dricka lite kaffe. Underbara härliga helger!

008

Genom mitt köksfönster. Snö och förskolan William gick på när han
var liten.

002

Världens bästa frukost. En latte, finn-crips och ost.

004 Mina ursöta servetter jag fick som värdinnegåva genom Me & I.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: