Melodifestivalen 2015.

Igår var det ju första deltävlingen i melodifestivalen för detta år. William storhejade som Eric Saade och jag gillade One by One. Det är alltid lite spännande med vilka man gillar och inte gillar, jag kände nog att första deltävlningen var lite mer för den yngre publiken? Håller ni med? Det går ju att rösta på diverse olika sätt i år bland annat via app med hjärtröster, men sedan sms som förut. Vi valde att hjärtrösta. Det går även att testa lyckan på BraOdds.comdet är ju ganska spännande. Tänk om man tippar rätt liksom? Jag brukar ha ganska bra känsla på vilka artister som kommer gå vidare, det beror nog på att det i stort aldrig är de artister jag gillar som går vidare. Helt galet?! Hur kan jag alltid veta vilka som ska röstas fram av folket men aldrig gilla den musiken själv? Nästintill alla som vunnit de senaste åren har jag absolut inte haft något för, Loreens låt verkligen avskydde jag och alla wow och så vann hon? Klarar fortfarande inte av den låten, men jag har väl helt enkelt en annan musikstil en resten av landet. Jag kanske borde testa och se om jag skulle kunna ligga bra till på odds. Vem tror ni vinner i år?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: