001

Idag när William kom hem ställde jag mig och stekte plättar. William var hellycklig och helnöjd. Han älskar pannkakor och plättar så såna här tillfällen tycker han maten är helt perfekt. Jag är väl kanske inte någon som tycker pannkakor är världens roligaste middag men det går absolut att äta. Det blev plättar över så de ska William äta till frukost imorgon med nutella på har han bestämt. Ja någon gång kan man ju få sån frukost också, det är inte vad vi brukar äta här.

003


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: