Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

House of lola – klädparty.

Idag hade jag House of lola, eftersom jag lovat mig själv att endast handla kläder från Me&I och House of lola så kändes det helt okej. De kläderna har jag ju år ut och år in, och verkligen sliter med hälsan. Det blev en kavaj och sedan ett par eastern pants. De var så grymt sköna! Får visa sen när jag får dem med posten.

Förutom klädparty har jag städat, dammsugit och lagat mat idag. Har även tittat på Grimm, The fosters och Nashville. Riktigt bra avsnitt från alla tre, och jag tycker verkligen om de tre serierna.

Imorgon blir William hemma, och vi ska till tandläkaren och sedan ska jag planera men något mer ska vi nog kunna hitta på tror jag.

Vad har ni gjort denna fina söndag?

80.Madde_27Jag som bebis. Snart 31 år sedan!

6 Comments

  1. Vilken bedårande liten bebis!! Så söt du var 🙂 Och vad kul med nya kläder! Ska köpa en helt ny garderob tror jag nu när jag börjar jobba och tjänar pengar igen. Är så less på kläderna jag nött på i flera års tid nu.

    Skulle inte heller se melodifestivalen om det inte var för att sonen vill se. Är ju ganska mysigt sitta där framför tv’n med honom så jag kan inte säga nej till det 🙂

  2. Söt du var som bebis =)
    På din fråga om vad man gjort denna söndag så själv har jag jobbat och sen hem till mina underbara ungar och gubbe, lagat mat och bara myst =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa