Inlägget är i samarbete med Toysrus.

Jag gillar Disney och jag gillar leksaker trots att jag är vuxen. Nu i mitten av vabruari så känns det extra spännande med leksaker eftersom jag vet att många just nu är hemma med barn som är sjuka. Dessa gånger finns det en uppsjö med saker man kan göra, men när den tiden är slut blir man lätt frustrerad. Vad ska vi nu hitta på? Då finns det sidor som Toysrus med diverse prylar för små och stora barn. Just nu är ju Big Hero 6 väldigt spännande för många, dessa figurer kan jag tänka mig att barn riktigt drömmer om att få leka med. Har ni någon Big Hero 6 figurerna hemma? Vi såg filmen på bio och William blev helt såld, när jag var i samma ålder som han var det Lejonkungen som gällde, och det fanns då massor med sådana leksaker. Disney har verkligen lyckats fånga barnen när det kommer till figurer och leksaker. Jag tänker bara på Musse pigg som ett exempel. Han som figur är ju lika spännande nu som de var när mor och farföräldrar var barn. Numera är ju Musse pigg animerad och har fått sig ett ansiktslyft, men nog är det spännande att samma figur kan hålla under så lång tid? Disney är speciellt, både i film, lek och annat. Jag tror många av oss väljer att handla just Disney saker och när de finns till bra priser som på Toysrus tror jag ännu flera blir lockade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: