Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Loppis & second hand

Bloppis.

Passade nyss på att testa Citiboard för första gången. Jag har ett gammalt tebord jag vill bli av med så la ut den där. Hade ju varit grymt om någon nappade, jag säljer ju för glada livet just nu. Så skönt att bli av med saker. Visste ni att man kan använda Citiboard för bloppisar? Jag hade ingen aning om saken innan jag testade och det känns ju grymt! Eftersom jag just nu är inne i en sälja vidare fas känns det perfekt. Skönt att bli av med de som man inte har någon användning för längre. Eftersom min konsumtion ska ner ska även mina saker bort, härligt att rensa. Jag mår jättebra när jag blir av med saker. Hur är det för er? Säljer ni saker? Känns det bra eller dåligt? Citiboard är jättesmidigt och enkelt så testa ni också!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa