Den sista dagen i februari.

Denna dag har jag spenderat i lugn. Jag började dagen med att äta frulle och fixa mig. Fick ett sms av Björn som undrade om jag kunde gå till Siba och lämna över Williams läxa. Gick dit och mådde illa men tänkte att det går väl över. Ha trodde jag ja, gick till maxi och där började allt snurra. Jag kände mig som jag vandrade på en båt typ?! Fick ställa mig bland läsken och luta mig en stund. Så försökte skynda mig hem, susade och snurrade så vid plantagen vid bommarna böjde jag mig framåt och stod där medan världen runt snurrade. Kom ett jättegulligt par och frågade hur jag mådde, var ärlig hade rejält blodtrycksfall så kunde knappt gå, fick Festis av dem och mannen skjutsade hem mig. Vilka vardagshjältar! Så himla snälla! Väl hemma ramlade jag ihop på soffan och har varit yr hela dagen. Brorsan kom hit så vi åt mat och tittade på serier men jag fortsatte må illa. 

Jag såg idag klart Finding Carter som jag börjad titta på igår, riktigt bra serie. Nä nu ska jag sova, mår så illa så tror jag behöver vila.Bild jag tog på William igår! Vilken frihetskänsla!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Den sista dagen i februari.

 • 1 mars, 2015 at 17:54
  Permalink

  Usch då att må så. Hoppas att du mår bättre nu 🙂

  Reply
 • 2 mars, 2015 at 14:00
  Permalink

  Vad lustigt.. Sådär har jag också mått i flera dagar nu? Yr och illamående :/ Hoppas allt är bra nu?

  Reply
  • 2 mars, 2015 at 21:08
   Permalink

   M – Usch då, det här är heljobbigt mått illa ett tag nu blir helt slut.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: