Har fortsatt att må illa, så har sovit stora delar av dagen och känt mig helt galet trött och yrslig. Har det inte gått över imorgon får jag helt enkelt ringa VCT man kan ju inte gå runt och må illa hela tiden, sånt gör ju ingen lycklig!

William kom hem idag efter en hel hos sin pappa, han var så saknad och vi har kramats och haft det mysigt. Imorgon börjar skolan igen för honom och jag börjar jobba på tisdag. Nu kommer veckorna segla fram, det är 4 veckor och 4 dagar kvar tills påsklovet! Det säger väl en hel del och sedan går det fort, vips är det sommarlov igen. Egentligen fattar jag inte hur fort läsåret går?! Gör ni?

Nä nu ska jag dricka lite vatten innan jag ska krypa ner i sängen igen.

005

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: