Ett så vackert väder.

Large Blog Image

Väntar på mera vår!

William har en kompis här, de ska strax gå ut. Jag har verkligen haft en skön dag. Sov ganska länge, städade när jag klev upp ur sängen. Har tvättat kläder och sett ett avsnitt av Nashville. Fantastisk serie! Jag ska fortsätta att njuta av dagen tänkte jag, läsa lite och passa på att få lite solljus senare. Förmodligen ska vi åka ut till Kniva en sväng senare då Björn ska byta olja på en av bilarna.

Vad gör ni denna dag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: