Min måndag.

Idag har jag planerat, efteråt så passade jag på att sälja en klänning. Runt kvart i tio drog jag ner på stan för att utföra några ärenden. Samt köpte nya byxor till William på Stadium. Sen fixade jag naglarna på Daily life spa. Efteråt gick jag till Williams skola för att hälsa på något han önskat att jag skulle göra.

Där blev jag bjuden på skollunch jättegott, sen var jag med på lite rast och lektion. Kommer på ibland hur mysigt det är att besöka sitt barn i skolan.

Efteråt gick jag och William till maxi. Vi handlade mat och köpte glass.

När vi kom hem lagade jag majssoppa och sen åkte vi ut till Kniva! Helt fantastiskt väder idag, varmt och vårigt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Min måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: