Det här med att flytta.

Inlägget är ett samarbete.

Alla har väl någon koppling till att flytta, jag skulle våga påstå att de flesta som någon gång flyttat minns det med fasa. Om man inte flyttar för sin egen skull så råkar man ofta ut för att hjälpa någon annan, och det går väl tills man burit 50 kartonger 3 trappor upp och ner från olika hem och man känner svetten, funderar på att ge upp och vet att man har lika många kartonger kvar. För hur märkligt det än är så tycks vi alltid ha en uppsjö med saker att ta hand om just vid i och urflyttning. När man då äntligen gått i mål kommer den sista lilla utmaningen, flyttstädet. Jag minns när jag flyttade till den här lägenheten. Jag hade en tvåårig William som precis när jag tvättat klart hela golvet gick fram och välte hela skurhinken med allt smutsvatten rakt ut på golvet… Den gången tänkte jag, nästa gång kommer jag anlita en städfirma, just nu ska jag inte flytta men klart att man tänker på saken ändå ibland. Det finns företag som http://flyttstädistockholm.nu/ som då erbjudet flyttstäd i just Stockholm, så bor ni där och snart ska flytta kan det ju vara en idé att kika in där och få hjälp med den absolut sista och jobbigaste delen av en stor flytt. Jag upplevde priserna som bra, och sidan är enkel och informativ. Den ger en klar och tydlig bild av sitt syfte och jag upplever företaget som seriöst. Har ni anlitat flyttstäd? Bor i så ni skulle kunna anlita flyttstädistockholm?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: