Ny menskopp.

IMG_3916.JPG

Jag gjorde en tabbe här i förrgår, jag råkade torrkoka min menskopp! Nu var det så att jag redan hade bestämt mig för att snart köpa en ny så såg det helt enkelt som ett slags tecken det var dags. Så köpte alltså en ny Divacup från Jordklok. Min första menskopp köpte jag hösten 2005, så jag har alltså haft den gamla i snart 10 år, det tycker jag helt klart är en bra investering både för plånboken och hälsan. Menskopp är det bästa jag köpt, kan inte tänka mig att använda något annat!
Jag fick även med lite te som extra gåva, jag gillar jordklok.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Ny menskopp.

  • 24 april, 2015 at 22:21
   Permalink

   Camilla 33 år och 10 barnsmamma – Nej tycker inte den läcker alls, i början var det ju krångligt innan man förstod hur man skulle sätta in den men när man fick in tekniken blev det hur bra som helst. Är två olika storlekar, storlek 1 för dem som är under 30 och inte fått barn, storlek 2 är för personer som fött barn och är över 30. Så tex jag fick ju William när jag var 20 men hade storlek 2 ändå eftersom jag fött barn. Spelar då ingen roll om det är via KS eller Vaginalförlossning utan man blir ju förändrad där ändå under graviditet. Tycker absolut man ska köpa, känns som jag sparat massor med pengar 😀 .

   Reply
  • 25 augusti, 2016 at 10:54
   Permalink

   Nja, efter snart 11 år med menskopp kan jag redan det jag behöver veta. Det hade du också sett om du läst inlägget…

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: