Cykling och promenad, en sval vårkväll.

 

Jag hämtade William på Galgberget vid 20:30, han har spenderat kvällen med sin klasskompis som hade filmparty där. Alla killarna från klassen var med och William var helnöjd, de hade kollat på filmen Dagbok för alla min fansDessa böcker är just nu William favoriter och har både läser den och lyssnar på dem via ljudbok. Jag älskar de faktum att William gillar böcker, det är viktigt för mig som själv alltid varit en bokmal att mitt barn också läser.

När vi kom hem tog jag en promenad och William tog med cykeln. Vi gick runt Lugnet och det var kallt men ändå trevligt. William var jätteglad och cyklade på i massor. När vi kom till Lugnet så möttes vi av en Kamel, det har tydligen varit cirkus i stan något jag helt hade missat.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: