Inlägget är ett samarbete.

Synen är ju ett av våra sinnen som jag ibland funderat kring hur det skulle vara att inte ha kvar. Hur skulle världen vara om jag inte såg allt de vackra som syns omkring mig dagligen, som bara att se solens strålar över ett fält, eller min sons leende. Alla vackra blommor och färgerna på vår vackra planet. För mig är synen så himla fantastisk, när jag gick i sexan försämrades min syn och jag fick glasögon på grund av att jag är närsynt. Sist jag var hos optikern sa hon att mina ögon inte kommer förändras förrän jag blir äldre igen, och då blir det ålderssynhet istället. Vad jag vet om ålderssynhet är att det är många som får glasögon på grund av att de börjar se dåligt på långt håll. Annars vet jag kanske inte överdrivet mycket om just den formen av synfel, något jag däremot vet något mer om är att många väljer att operera ögonen och det är något jag verkligen skulle vilja göra. På Vårda Ögonklinik kan du göra just detta, operera bort ditt synfel. Jag är sugen, jag skulle verkligen vilja fixa ögonen så jag ser bättre. För det är krångligt med glasögon och linser speciellt nu, i allergitider.

2 kommentarer

  1. Har vänner som har opererat ögonen och de är nöjda. Själv är jag för feg..tänk OM något går fel? Hugaligen. Så jag kommer få dras med mina glasögon tills jag går i graven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: