Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Allergier och morgonrutiner.

067Foto från maj 2014.

Usch nu mår inte min kropp bra, kollat på nätet och tycks vara björkarna som ställer till besvär för mig. Känner mig mäkta imponerad, finns ju absolut roligare saker i livet än just allergi vill jag lova.

Igår efter jobbet åkte jag med Björn till Gävle en sväng, det var riktigt trevligt även om vädret inte var lika roligt. Var riktigt kallt i Gävle och det regnade som sjutton dessutom. Men var trevligt att se något annat än Falun en stund.

Väl hemma så ringde Lisa och undrade om jag ville följa med henne och ta en glass, så det gjorde jag. Trevligt med sällskap och en pratstund. När jag kom hem gick jag och la mig, kände mig helt slut. Pollen gör så att jag känner mig febrig och sjuk, jag längtar verkligen tills björkarna inte är lika aggressiva som just nu.

Idag har jag matat fiskarna och grodorna, hunnit med att äta en matsked kokosolja, samt en skål med hallon och kvarg, toppade med solrosfrön och linfrön. Tog även en finncrips med ost och gurka.

Får se vad denna dag kommer att erbjuda, just nu ska jag ta en dusch och jag måste till apoteket och köpa medicin mot astman och allergin. Annars är ingenting helt inbokat, vad ska ni göra?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: