Inlägget är ett samarbete.

ViewImage

Många i min omgivning frågar mig när jag ska skaffa bil, detta är då en återkommande fråga och jag förstår att folk säkert fundering kring de faktum att jag haft körkort sedan 2007, ofta kör Björns bilar och ändå inte skaffat egen bil själv. Det är ju delvis ekonomiskt men även av ren bekvämlighet. Jag pendlar mellan Falun och Borlänge med buss men det funkar för min del. Men jag ska inte påstå att jag inte ibland söker på sidor med bilar, och då är det ju främst begagnade jag tänker på. Jag känner inte för att lägga höga summor på en helt ny bil, när det finns helt okej bättre begagnade att tillgå. Jag kollade av ren nyfikenhet på nätet på nätet och hamnade på Ahlbergs Bil som säljer både nya och begagnade bilar och på deras hemsida kan du se de bilar de just nu har inne hos sig. Så himla praktiskt, jag satt därmed och sökte på lite olika bilar och modeller och visst blir man sugen på att köpa bil, men jag vet inte. Det är så många extra kostnader när det kommer till bilar. En del av mig vill köpa för det hade varit praktiskt att komma hem tidigare eller åka lite tidigare till jobbet, samtidigt så är det dyrt. Har ni bil? Varför eller varför inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: