036

Idag har jag sett på Revenge, det absolut sista avsnittet någonsin och jag kommer sakna serien. För ett år sedan tyckte jag den spårat ur, men på sista året fick den tillbaka gnistan den hade den första säsongen igen. Tycker serien fick ett värdigt slut, och hoppas på en spin-off någon gång i framtiden.

Once upon a time avsnitten var också jättebra, spännande säsongsavslut och jag längtar redan till hösten. Att Once upon a time gillas är ju inte så konstigt, jag älskar sagor och saker som inte finns på riktigt, sånt gör min barnsliga hjärna upptagen med roligheter.
Såg så klart även Game of Thrones, mycket bra serie det med.

Har även jobbat och planerat, William kom hem rätt tidigt från skolan och sedan åkte vi iväg med honom till Hosjö för orientering, jag och Björn tog en promenad och jag stannade till på Hosjö pizzeria och köpte deras goda avokadosallad, seriöst finns det något så gott som sallad?

Efter orienteringen åkte vi hemåt, jag och Björn såg två avsnitt av New girl och nu sitter jag här. Ska strax gå och lägga mig för en kort arbetsvecka. Nu kommer tiden gå fort, kollar man i kalendern får man panik, detta läsår har swishat förbi i en ruskig fart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: