Dark Mode Off / On
Reklam

I närhet av morsdag.

Snart är det morsdag här i Sverige, det är en sån där mysig dag när man får fira sina mammor lite extra. William brukar köpa lite söta saker till mig på morsdag och jag blir så klart jätteglad. Blommor är en sån där tacksam sak att köpa till sin mamma, men även till andra nära och kära. Jag har fått blombud själv och man blir så glad av sånt, det är en sån fin tanke. På många orter erbjuder man blombud och vissa har bättre priser än andra skickablommorstockholm erbjuder blombud i flera olika städer i Sverige och har bra priser, förutom det tar det bara ut en avgift på 49 kronor för att lämna ut sina blommor, något som skiljer sig mot andra inom samma branch som är betydligt dyrare. Besök gärna den om ni vill ge er mamma något extra på morsdag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: