Inlägget är ett samarbete.

Här i lägenheten jag hyr har hyresvärden valt att behålla dörrar från när huset byggdes någon gång på 60-talet, eller kanske ännu tidigare. Dörrarna är repiga, handtagen nötta och i plast som spricker. Det sticker även upp små piggar i handtagen som jag flertal tillfällen bett om att få åtgärdat men får till svar att dem är i original och det var så dörrar var på den tiden. Jag personligen önskar att hyresvärden borde känna en längtan att få slänga ut dessa dörrar och ersätta dem med något finare. Kanske något vitt och med glas? Jag tänker att det hade varit jättefint med en glasdörr in till köket, där man ser köket men ändå kan stänga dörren om sig. Där jag bodde innan jag flyttade hit fanns det skjutdörr till garderoben och det var så himla fint, jag brukar tänka att om jag skulle få göra om den här lägenheten skulle garderoberna i sovrummet tas bort och ersättas av en skjutdörr istället. Men man får ju drömma, det är fint med dörrar hur som helst och jag tror inte att min hyresvärd kommer förändra dörrarna här på ett tag i alla fall, tyvärr.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: