Inlägget är ett samarbete.

Då jag inte äger någon bil själv, skulle man lätt kunna tro att jag aldrig varit i behöv av att besöka bilbesiktningen. Så är dock inte fallet, eftersom Williams pappa är mycket bilintresserad har jag fått följa med på sånt en del gånger och det är spännande. Förut var det bara en besikting här i stan men nu är det några nya och privata också. Av ren nyfikenhet passade jag på att kolla upp hur många besiktningar det finns här i Falun eftersom det är ett smart sätt att hitta billigare alternativ på. Jag blev verkligen positivt överraskad när jag insåg att det finns en del, jag gillar ju när det finns flera företag eftersom sådant gärna pressar ner priserna. För man kommer faktiskt inte i från att hela grejen med bilar är det egentligen är ganska dyrt, och då kan man ju gärna pressa ner priserna i något. Sen tror jag att de privata ofta är intresserade av att hjälpa kunden lite mera. Brukar ni boka besiktning online? Och kollar ni efter det billigaste alternativen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: