Efter jobbet gick jag en vända på Kupolen i väntan på att möta Björn för att luncha tillsammans. Jag gick in på Kappahl som visade sig ha rabatt för klubbkunder. Jag köpte ett par shorts till William som han ska ha på skolavslutningen och ett gäng med strumpor åt mig själv. När jag kom hem och visade shortsen för William, blev han helnöjd så det kändes grymt bra för min del. Nu är hans kläder äntligen klara för skolavslutningen.

Efter Kupolen gick jag mot Coop där jag köpte ketchup åt Björn, deras Änglamarks Ekologiska ketchup är den absolut godaste, och den rekommenderar jag andra att köpa. Jag äter sällan ketchup kanske ska tilläggas, jag tycker inte det är speciellt gott.

Björn behövde besöka Ikea så vi sprang in där en sväng också, efteråt åkte vi till Falun för att luncha. Det blev godaste Sawanee och man kan ju nästan äta ihjäl sig där, blev sushi och thaimat, samt lite efterätt. Jag passade även på att hämta ut ett paket. Sen åkte vi hemåt, jag fick ta Björns bil eftersom jag skulle skjutsa ut William till Roxnäsudde där hans kompis skulle fira sin födelsedag. Till honom köpte jag superpresentkortet vilket hade varit en uppskattad present. Det blir svårare och svårare att handla åt Williams kompisar känner jag, man vet inte alls vad de kan tänkas vilja ha, så på sista tiden har jag köpt presentkort.

Williams shorts han ska ha på skolavslutningen i storlek 170.
Han börjar verkligen bli lång nu min son. XS på jackor och tröjor, och 170 på byxor!
Lunchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa