Idag var det Raggarrally. Det är som en crusing blandat med tipspromenad med start i Borlänge. Årets tur gick till Smedjebacken och sedan tillbaka genom Säter. Trots regnet var det riktigt mysigt att åka runt med bilen. Vi som åkte var Björn som körde, William och jag samt Williams farfar. I Smedjebacken stannade vi och åt på en restaurang som heter Hong kong.

Det är verkligen vackert i Dalarna just nu med alla gröna träd och vackra blommor. Det var också många djur ute vilket även det var jättemysigt. Vi kom hem runt 16:00 så då åt jag och William lite och slängde oss i soffan och kikade på Heroes. Björn ringde runt 19:00 och berättade att han vunnit på Raggarrallyt så vi åkte mot Borlänge igen.

Visade sig att han vunnit andra pris och fick en ljudanläggning till bilen. Hur härligt som helst ju! Han fick även en pokal, jättekul för honom verkligen.
Vi åkte sedan hemåt igen, jag och William slängde oss åter i soffan och kikade på Heroes och nu är det kväll. William ska strax sova och lika så jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: