Jag hade verkligen turen att bli en av de lyckliga som fick testa Loppi blogbag – Sommar. Jag blev hur glad som helst över paketet och har verkligen haft stor glädje av flera av produkterna. Jag ser även redan framemot att få använda några av dem också. Här kommer lite tankar om produkterna och innehållet! Och just ja, innan jag glömmer bort saken helt. Barnens bokklubb hade med ett erbjudande till er läsare i blogbagen där ni läsare får chansen att prova deras bokpaket för endast 39:- hur bra som helst! Gå bara in på följande länk så kommer ni direkt till erbjudandet. www.barnensbokklubb.se/loppi.

Salus MagnesiumEtt flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Den innehåller smaker av honung, örter och fruktjuicer som är skonsamma för magen. Denna har jag ännu inte använt, men eftersom jag lider av Restless legs kommer jag självklart att testa denna. Det ska bli riktigt spännande.

Philips Pipmuggen från Philips Advent med en unik ventil som gör den spillfri. Denna har inte öppnats, jag får se om jag kommer ge den till någon vän senare. Allt i en blogbag kan ju inte passa för alla familjer.

PanduroSats My first hand & Foot prints – Riktigt kul! Jag och William ska göra lite egna tavlor i denna, nog för att den ska vara för händer och fötter för bebisar men vi får plats med våra händer i lådan så där ska vi göra något eget. Vad det är får ni se om några dagar.

DermoshopDermosil handtvål är en given sommarfavorit för händerna. Denna gillas i massor, den luktar sjuktgott och har fått flytta in i köket. Jag har alltid tvål i köket eftersom det är där man lagar maten, jag vill gärna ha rena och fräscha händer då och att gå till toaletten och tvätta händerna för att sedan gå till maten känns inte som något för mig. Denna luktar då alltså så mycket sommar. Kommer absolut köpa den i framtiden.

Salvequick MinonsMöt våra nya vänner Kevin, Bob, Stuart och alla de andra miniorerna. Passar aktiva barn, och skyddar mot vatten, smuts och tårar.  Trots att jag är vuxen älskar jag figurplåster och köper hellre såna än de tråkiga vuxenplåstren. Som tur är är William lika som sin mamma så dessa var tacksamt välkomna hem till oss.

Salveguick AquablockSveriges minsta torrdräkt, vattentåliga plåster som låter huden andas. Jag vet inte varför det är så, men plåster avverkas alltid på sommaren. Dessa är sjuktsöta så de de kommer absolut gillas av mig och kanske även William.

Yves RocherI juni lanserar Yves Rocher 50 nya nagellack i massor med härliga färger. Så snygga färger båda två, kommer bli fint på naglar i sommar.

Barnens bokklubbEn härlig barnbok! Barnens bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Våra barnboksproffs väljer ut pärlor från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut. Som jag skrev ovan erbjuds ni läsare just nu att köpa deras paket för 39:- så passa på. www.barnensbokklubb.se/loppi.

LOPPImagasin Sommar – Helmysig tidning, jag läste den och den var riktigt bra och läsvärd. I den medföljde även lite rabattkuponger och sånt tas ju alltid tacksamt emot.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa