Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Canon EOS 70D – Inköpt.


Bild lånad från google.

Idag unnade jag mig en ny systemkamera, jag köpte min 2009 om jag inte minns helt galet och det är dags att utvecklas. Fotografering är något jag verkligen älskar, och senaste året har jag inte hunnit med att fotografera i den utsträckning jag egentligen vill. Dock kände jag att det var dags för en uppgradering och när CDON.com nu har fotoveckor passade jag på att köpa Canon EOS 70D som jag funderat på att köpa sedan förra sommaren. Detta kommer bli väldigt mycket värt och jag kommer försöka fota varje dag i sommar. Björn köper min gamla systemkamera, Canon EOS 450D, så det blir jättebra.

Nu längtar jag mig galen efter min nya kamera, det här ska bli grymt kul!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: