2005 eller 2006 blev jag medlem i Buzzador, sedan dess har jag i perioder fått ta del av deras erbjudanden. Blev dock väldigt förvånad att jag kom med i denna, då jag upplever att sedan buzzador blev stora är det betydligt svårare att medverka i deras buzzningar. Hur som helst, så blev jag riktigt glad över att få testa detta, och här kommer då mina åsikter om denna.

Den luktade gott och tabletterna smälte fort. Men min upplevelse var att det var alldeles för mycket kladd, håret försvann inte och att få bort resterna efteråt med babyolja var inte alls så lätt som det stod på förpackningen. Det var absolut roligt att testa detta, men jag kommer inte fortsätta att köpa tabletter av denna produkt utan går tillbaka till rakhyvlar igen. Nu är detta min åsikt, och om du gillar produkten är det ju fantastiskt för dig, jag kände dock att detta inte var något som jag gillade speciellt mycket.

Om du inte redan är medlem i Buzzador och vill testa deras produkter, som är allt mellan godis och skönhet kan du klicka på den här länken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: