Denna förmiddag har jag hunnit med att jobba, skickat William till skolan och nu tvättar jag lite handdukar, tanken är att jag ska springa förbi ICA Maxi om ett par minuter också. Det är skönt med lediga måndagar, och denna är då min sista. På torsdag slutar eleverna och lika så William. Hur har tiden gått så fort?! Jag tycker det nyss var läsårsstart, men nog känns det skönt att veta att sommaren är här och man får chansen att vila sig. Jag ska läsa böcker, njuta av blommorna och ta vara på tiden som jag får som ledig med William.

Såg senaste avsnittet av Game of Thrones, alltså så spännande! Hur ska jag kunna vänta tills nästa avsnitt som är säsongens sista! Jag älskar verkligen den där serien!

Vad gör ni denna måndag? Hoppas ni är lika peppade på dagen som jag!

022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa