Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Måndag.

Denna förmiddag har jag hunnit med att jobba, skickat William till skolan och nu tvättar jag lite handdukar, tanken är att jag ska springa förbi ICA Maxi om ett par minuter också. Det är skönt med lediga måndagar, och denna är då min sista. På torsdag slutar eleverna och lika så William. Hur har tiden gått så fort?! Jag tycker det nyss var läsårsstart, men nog känns det skönt att veta att sommaren är här och man får chansen att vila sig. Jag ska läsa böcker, njuta av blommorna och ta vara på tiden som jag får som ledig med William.

Såg senaste avsnittet av Game of Thrones, alltså så spännande! Hur ska jag kunna vänta tills nästa avsnitt som är säsongens sista! Jag älskar verkligen den där serien!

Vad gör ni denna måndag? Hoppas ni är lika peppade på dagen som jag!

022

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: