019

Ett tag brukade jag lägga upp diverse middagar här i bloggen, och även bakverk. Men så tappade jag motivationen, samma motivation som jag tappar lite då och då. Nu på sista tiden har jag dock känt sug för att laga mat igen. Idag testade jag därmed sallad med bönpasta och mozarella. William och Björn hade även pesto till men då jag är allergiker gick den saken bort för min del. Denna var enkel och kändes somrig, jag har tänkt gå över till bönpasta istället för vanlig pasta då min mage inte alls mår bra av såna produkter. Jag undviker gluten så gott det går, och kör någon form av LCHF-light, jag försöker nämligen tänka på min mage som är väldigt känslig, förmodligen för att jag under många år bantat och förstört den.

Här kommer i alla fall mina ingredienser.

Bönpasta
Ett paket med mini-mozarella.
Blandsallad från ICA maxi.
Ett paket körsbärstomater
Gurka

William och Björn hade även pesto som topping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa