033

Regn idag på dagen igen så jag och William tittade på Heroes och hade det trevligt. Björn kom hit till middagen så då lagade jag spagetti och köttfärssås som middag. Jag hade bönpasta till. Efter middagen åkte vi till Kniva, Björn ska sälja sin limousine så han fotade den. Sen åkte vi till Björns mamma och där passade jag och Björn på att kasta pil medan William var och badade.

Nu ska jag titta på lite serier innan jag lägger mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: