Usch vilken natt, somnade inte förrän vid tre, grodorna höll låda mellan 01-02 och innan det var jag jag orolig. Låg och tänkte, oroade mig för saker och kände mig allmänt uppstressad. Jag testade nog allt. Sen sov jag oroligt på grund av Restless legs och någon riktig sömn fanns verkligen inte. Jag känner mig bara så lättad att jag har semester, tänker hur jobbigt det varit att jobba när man inte sovit som man ska. Restless legs är dessutom förjävligt, jag har det inte ofta och därför är jag inte intresserad av att proppa kroppen med mediciner. Jag åt magnesium ett tag, men det som hjälper mig bäst är att regelbundet raka benen. Jag vet inte vad det beror på, men direkt när benen inte är rakade får jag dessa hemska myrkrypningar i benen.

Nu ska jag bädda sängen och efter det ska jag dra ner mot Daily life spa och får mina naglar fixade. Det är inte världens roligaste väder idag heller, men jag tänkte ta en stadsrunda med William eventuellt, vi får väl se hur sugna vi är på saken.

023Bild från Big Lake Run, saknar värmen!

2 kommentarer

  1. Usch, man blir lite som en zombie hela dagen när man sovit illa! Skönt att du är ledig så att du kan vila upp dig och dessutom att det är dåligt väder då man gärna stannar inne och latar sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: