Dark Mode Off / On
Böcker Doula

Lite litteratur, för nyfikna.

Som ni vet kommer jag gå Doulautbildningen om lite mer än två månader, och jag har läst all obligatorisk litteratur för kursen. Det stillar dock inte min nyfikenhet och därmed letar jag nya böcker hela tiden. Precis på samma sätt som böcker om barns utveckling. Björn fyllde 35 år den 6 juni, han önskade sig då Metallicas nya LP och eftersom den inte lanseras förrän den 24/7 beställde jag den från CDON i förtid. Jag hade fått ett presentkort på 50 kronor därifrån och letade efter något att köpa, då jag hittade denna och tänkte varför inte. Om jag får ett doulaupprag och mamman är omföderska kanske denna kan vara till nytta. Boken blev gratis, eftersom LP:n plus porto tillsammans blev samma summa (saknades 1 kr för att få använda rabatten) som när jag la till denna med rabattcheck. Jag tog den, klart man ska utnyttja saker så man får något gratis. Denna kan ju bidra till lite intressant läsning och jag gillar ju att fylla min bokhylla med böcker.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: