Dark Mode Off / On
Kläder

Beställning ifrån Tessieshop.se

Igår hämtade jag ut mitt paket jag beställt från Tessieshop.se. Hittade på deras rea och slog till. Köpte en ny vinterjacka samt två fina tunikor. Jag gillar deras kläder och leveranstiden, helt perfekt!

005Denna fina hittar du för 199:- här. 


007

Denna hittar du för 99:- här.

008Denna jacka hittar du för 399:- här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: