Dark Mode Off / On
Djurfotografering

Att gulla med en hemlös kattunge.

001

004

För ett par veckor sedan hittade Björn denna hemlösa kattunge ute, eftersom mamman håller sig i närheten har vi vid några tillfällen nu hälsat på denna lilla sötnos. Igår tog vi med den in. Det är så sorgligt egentligen hur katter lämnas vind för våg. Denna har vi alltså gosat med igår, den fräste en del först och morrade. Det tog några minuter tills den började bli lugn med oss, så antar att vi får försöka göra denna tam. Så himlasöt är den! Om jag inte var allergisk skulle jag gärna ge den ett hem.

005

007

008

009Williams katt Harry hälsar på kattungen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: