Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Måndag i vackra Falun.

033

Idag är det måndag, jag bär en kjol och en rosa Ralph Lauren skjorta med kort ärm. Som grädden på det fina moset har jag fått en finne på sidan av näsan mot höjd mot ögonen. Den gör skitont, man skulle kunna tro att den inte syns men det gör det och det är en grop rakt in. Jag har ”roat” mig med att sprita den lilla djävulen om och om igen och hoppas den ska döden dö snart.
Jag borde inte klaga, jag vet att många ha problem med hyn och lider av finnar… Men när jag får finnar blir jag så upprörd jag kan inte sluta stirra mig blint på den, och så börjar den där kampen; MAN ska inte klämma och så klämmer jag skiten i alla fall… Någon som känner igen sig?

För att tala om trevligare saker så är det måndag, solen skiner och jag funderar på att ta med William ner på stan. Vi får se vad som händer, först ska jag vänta in posten. Jag går nämligen runt och väntar på ett paket som jag hoppas kommer idag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: