Jag är nog knappast ensam om att fundera över de väder vi fått denna sommar 2015, det har inte varit något tippen toppen väder direkt. Eller ja det var den där otroligt varma och fantastiska veckan, men sen har det regnat och regnat, varit lite sol och regn och åter regn.

Såna här dagar känner i alla fall jag ett väldans behov av att försvinna till en annan plats på jorden en stund. Ta flyget och bara fara mot värme och sol. På flyg.nu hittar man massor med billiga flygresor runt om i världen, och trots min flygrädlsa är jag nästan beredd på att bara dra. För nu vill jag ha sol mina sista semesterveckor! Jag behöver tanka med solljus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: