Dark Mode Off / On
Porslin

Carolina Gynning – Vinglas.

002

Jag fick för några veckor sedan ett presentkort på Cervera på 100 kronor. Jag funderade ett tag på vad jag skulle använda presentkortet på, tills jag bestämde mig för att köpa ett av vinglasen Carolina Gynning designat. Jag köpte glaset som heter Slice of life och jag gjorde det med tanken att börja samla och ha ett med varje motiv som man sedan kan plocka fram när man dricker rödvin.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: