Dark Mode Off / On
Kläder

En t-shirt från New Yorker

001

Igår när vi var till Borlänge sprang vi in på New Yorker igen på Kupolen för att spana på kläder åt William. Jag tittade inte så noga där själv eftersom jag tänker tonåring när jag kliver in i den butiken. Det är riktigt bra priser och eftersom jag har en son som numera drar XS på kläderna är det ungdomskläder man får leta efter. När vi rotar runt i butiken kommer Björn med en t-shirt och säger ”Madde, jag har hittat något för dig”. Jag kollar dit och där är den, världens coolaste t-shirt med skurkarna i Disneyfilmerna. Jag älskar ju Disney, jag äger alla klassiker och har dem i nummerordning i bokhyllan. Så för 99 kronor unnade jag mig en t-shirt med skurkar på. Den var så mycket jag.

Bilden blev på sniskan, men jag är lite stressad, så sorry för det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: