Idag på förmiddagen böcker jag läsa Innan du föder av Anna Wilsby, den ligger som frivillig litteratur i doulautbildningen och då jag fick tag på den billigt kändes det självklart att köpa den. Det ångrar jag inte, denna kommer jag låna ut till eventuella vänner som blir gravida. Jättebra litteratur om antingen och profylax. Idag finns ju såna kurser igen, det fanns inte vad jag vet när jag väntade William. Men det är ju på väg tillbaka och jag tror på att andningen är viktig. Bra litteratur som använder partner istället för pappa, vilket är ett plus. Alla föder inte barn med en pappa vid sin sida, vissa föder med någon de är kär i, andra med en nära vän, en mamma eller ensam. Rekommenderar denna för er som är gravida! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: