Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

God morgon från Falun.

001

Vi vaknade inte allt försent här hemma, men tog ändå en mysig morgonstund här hemma med lite lathet och en frulle ganska sent.

Björn kom hit mitt i frullen, bjöd honom på kaffe och sen spelade William och Björn spel. Jag sprang ut med massor med sopor sen kalaset under tiden. Orkade inte det igår då jag var helt slut på grund av astman som ligger och bråkar i kroppen.

Här hoppas jag på att få ta del av denna höstdag och kanske hinna med att fotografera lite. Vad ska ni göra idag?

6 Comments

    1. Han är friskförklarad, men det var en pärs alltihop och väldigt jobbigt för oss alla. William får dessutom inte få ont i knät och feber under två år framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.