Dark Mode Off / On
Kläder

Jag och lite House of lola.


Idag klär jag mig i min nya House of lola Jacket. Leggings från Meandi och ett linne från House of Lola som inte syns på bild. Till detta har jag mina nya stövlar från Nelly.

Idag blir det jobb och avslutar arbetsdagen med utvecklingssamtal. Är ganska irriterad på att bussen aldrig dök upp imorse, men får försöka tänka att saker kunde varit värre.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: