Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk Skelettinfektion

Måndag och migrän.

044

Idag har jag känt mig trött. Jag var trött redan när jag vaknade och sen när bussen inte kom blev jag väldans irriterad. Sen när man någonstans vet att det bara är att bita i det sura äpplet blir man inte gladare precis. Dagen fortsatta så där och jag kände att det absolut inte var kul att komma tjugo minuter senare än jag brukar till jobbet. Jag försöker alltid vara tidig till jobbet så jag hinner småfixa innan eleverna kommer in i klassrummet. Jag kan småstäda, fixa med någon rättning gå igenom något jag funderar på, kanske skriva ut papper och då när man som idag står med andan i halsen är man inte speciellt road tyvärr. Dessutom är det utvecklingssamtal just nu och sånt tar på krafterna, det är dock skönt när denna intensiva stund är över och man kan släppa det ett tag.

Hur som helst efter jobbet idag åkte jag hemåt, William ringde mig och sa att han hade huvudvärk igen. Det har varit vid flera tillfällen nu på senaste tiden, och från att han aldrig haft det tidigare till detta blev jag oroad och ringde ortopeden. Fick dock som svar att det inte borde vara kopplat till Williams skelettinfektion så jag släpper det och ska ringa VCT istället. Det är klart att man blir oroad på ett annat sätt än förut.

Jag trodde jag skulle slippa huvudvärk själv men så var inte fallet, jag fick som en gungande upplevelse i ögonen och däckade på soffan. Där låg jag under min värmefilt och kände mig döende. Migrän igen, blir så trött var så längesen nu att jag trodde den försvunnit. Kanske är jag naiv? Men ibland tror man verkligen att saker bara ska försvinna. Hur som helst Björn fixade middag trots att det var jag som skulle göra det, han handlade även fika till jobbet åt mig. Jag är en av veckans värdar, såg dock att fikat han handlat kändes lite lite så jag bakade lite också. KORS i taket, det är nämligen första gången jag bakat och kommer ta med till jobbet. Får hoppas det blev gott med, tycker det är jobbigt att baka och är rädd att folk inte ska tycka att det är gott.

Nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan ska jag gå och lägga mig. Det är en ganska lång arbetsdag imorgon som kommer sluta med en utbildning i Office 365, och på onsdag efter jobbet ska jag, Björn och William samt Björns mamma och pappa, syster gå till Ferrys och fira att William fyllt 11 år. Det kommer bli himlans mysigt!

24 Comments

    1. Ja usch, det är verkligen inte kul :(. Det är ju precis så som du beskriver det för dig med min. Man tänker verkligen att man önskar att det är sista gången.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: