Dark Mode Off / On
Semesterresor

Kristina från Duvemåla och ambulans.

Igår såg jag ärligen Kristina från Duvemåla och den var fantastisk! Jag njöt mig igenom hela musikalen och är så glad över att ärligen ha fått sett den efter så många år! Jag hade dessutom perfekt plats så såg riktigt bra! Hur som helst blev det väldans intressant när de ropar; tänd lyset! Jag trodde först att det ingick i musikalen tills det visar sig att en man ramlat ihop uppe på läktaren. Så under tjugominuter fick vi vänta på personal som kom och hjälpte mannen och tog med honom därifrån. Jag blev nästan full i skratt, inte av händelsen den var hemsk! Utan att jag råkade ut för så bisarra saker. Först ingen buss som dök upp i Falun så jag fick rusa, och sedan brandlarmet när jag klev in på hotellrummet och sen detta.

Det var helt enkelt en händelserik första dag i Stockholm.

 
  
  
  
  
  
  

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: