Min upplevelse av 2 nätter på Scandic Kungsgatan.

 Jag är jättenöjd. Har sovit bra och har haft det trivsamt. Skulle absolut kunna besöka detta hotell igen. Då kommer hotellet att heta: Scandic Haymarket då de bygger om. Är du intresserad av ett rum här? Klicka på följande länk. http://www.scandichotels.se/Hotels/Sverige/Stockholm/Scandic-Kungsgatan/#.Vix7P1987CQ

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Min upplevelse av 2 nätter på Scandic Kungsgatan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: